Haardhout online bestellen

haardhout online bestellen

Haardhout online bestellen

Online haardhout bestellen. Dat kun je al een flink aantal jaren via onze webshop. In de afgelopen tijd hebben we de shop in een nieuw jasje gestoken! Mocht je nog niet helemaal weten waar je op moet letten, lees dan eerst dit artikel over het kopen van haardhout.

Niet alleen het uiterlijk van de shop heeft een verandering ondergaan. We hebben ook goed geluisterd naar de wensen van onze klanten en een pallet van 1 m³ aan het assortiment toegevoegd.

Bovendien kunt je betalen op de manier die het beste bij je past. Tijdens het bestelproces kun je kiezen wat je het gemakkelijkst vindt.

Gratis thuisbezorgd

We vragen bij de bestelling ook om je telefoonnummer. Dat is om gemakkelijk een afspraak te kunnen maken wanneer het haardhout het best bezorgd kan worden. Gemakkelijk voor jou, zo weet je waar je aan toe bent. En gemakkelijk voor ons, omdat we zo niet voor een gesloten deur staan…

Het hout is gestapeld op een pallet en wordt met een palletrijder zo ver mogelijk gebracht. Tot op het punt waar de transporteur het verantwoord vindt om te rijden. Dit zijn experts die precies weten of een pad pf de stoep het houdt. Zo zit je niet met de gebakken peren als ineens iets verzakt is…

Soorten haardhout

Zo kun je nu kiezen voor

  • berkenhout
  • eikenhout
  • elzenhout
  • essenhout
  • gemengd haardhout: berken-, elzen- en essenhout mix
  • beukenhout wordt binnenkort toegevoegd aan het assortiment

Alles naar keuze op een pallet van 1 m³ of van 2 m³.

ovengedroogd openhaardhout mix

ovengedroogd openhaardhout mix

Prijs en kwaliteit

Het hout is zoals altijd van topkwaliteit – door ons zelf uitgezocht in Litouwen – en natuurlijk ovengedroogd. Lees verder via de link waarom we voor ovengedroogd haardhout kiezen.

Door dit droogproces hebben je haardblokken het juiste vochtgehalte om verantwoord te stoken. Let er wel op dat je ze een paar dagen van tevoren binnen legt. Zo is ook het restje vocht dat ze nog opgevangen hebben na het drogen weg.

Het minimale vocht dat er tijdens het transport of de opslag bij jou is opgenomen, is daarmee verdwenen. Door het binnen te leggen zorg je dat de kwaliteit optimaal is en je gezond en veilig kunt stoken.

We zijn er bovendien heel blij mee, dat we dit hoogwaardige hout tegen een heel scherpe prijs – inclusief bezorgkosten binnen Nederland (helaas niet voor de eilanden) kunnen aanbieden.

haardhout online bestellen

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *